De val van Suriname herdenken

Dagblad Suriname trachtte tevergeefs een boze burger tot kalmte te brengen. “Zo praten wij niet met en over elkaar mevrouw”, wijzend naar ‘de bende’ aan de Mairastraat. “Het volk is een nagel aan de doodskist van Suriname. In een straal van 500 meter zijn tientallen van deze bewijzen, dat Suriname een puinhoop is. Ik gooi ons allemaal op een hoop, want niemand is beter dan de ander. Kijk eerst naar jezelf voordat je een ander gaat beoordelen.”

Gezeur

Ze trok verder van leer: “Er wordt flink gezeurd, over politici die het land naar de verdoemenis helpen. Ik sta achter de uitspraak: “Elk land heeft de politici, de regering die het verdient”. Over pakweg een maand zullen wij 45 jaar onafhankelijkheid meemaken. Ik heb het niet over herdenken, want er valt bitter weinig te vieren. Of gaan wij de val van Suriname herdenken?”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: