2 nieuwe Covid-19 besmettingen en een patiënt overleden

Suriname telt woensdag 2 Covid-19 positief geteste personen, aldus de ‘s avonds bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn woensdag 75 tests uitgevoerd. Drie personen zijn genezen verklaard. Er is echter helaas ook weer een dode te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 112 bedraagt, Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 36. 384 personen, niet positief getest, bevinden zich in quarantaine.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5, en 20 personen worden nog steeds buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 11 positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.220.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: