KLM annuleert vlucht van 13 november naar Paramaribo

De Nederlandse Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) heeft de aanstaande vlucht van Amsterdam naar Paramaribo op 13 november geannuleerd. Enkele aanstaande reizigers hebben tegenover Dagblad Suriname aangegeven dat zij een mail hebben ontvangen van de vliegmaatschappij. Gisteren nog is er een vlucht aangekomen in Suriname. De KL713 arriveerde iets na 3 uur op de Johan Adolf Pengel Luchthaven te Zanderij. De heenvlucht KL714 naar Amsterdam staat gepland voor vandaag om 6 uur in de namiddag. Het is onduidelijk of er meerdere vluchten geannuleerd worden. Er is geen officiële melding gedaan op de pagina van KLM Suriname. Op de website staat er wel aangegeven dat de vlucht geannuleerd is. Passagiers krijgen verschillende vervolgopties. Momenteel is het Surinaams luchtruim beperkt open voor rechtstreekse verkeer van en naar Nederland. De Coronavirus-gevallen zijn in de afgelopen tijd sterk gestegen in Europa. Nederland is ook niet bespaard gebleven van de tweede golf.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: