Health Control medisch laboratorium accepteert geen garantiebrieven meer

De N.V. Health Control medisch laboratorium geven in een bekendmaking aan dat er nu voor diensten contant moet worden betaald. Garantiebrieven worden niet meer geaccepteerd. De bekendmaking luidt; Voor AZPAS, PZS en Parsasco verzekerden.


Per heden worden uw garantie brieven van Azpas, PZS en Parsasco niet meer geaccepteerd bij: Health Control, MyLab en Medilab. U zult dus contant moeten betalen voor te verrichten labonderzoeken. Na diverse bijeenkomsten met het Ministerie van Volksgezondheid en de Survam zijn wij helaas nog niet tot een juist tarief gekomen. Op dit moment vinden er door diverse partijen calculaties plaats om de tarieven vast te stellen welke voor beide partijen acceptabel zijn. In de tussentijd zijn wij genoodzaakt een contante betaling te vragen voor onze diensten. Health Control, MyLab en Medilab betreuren ten zeerste dat overgegaan moet worden tot deze stap en bieden hun welgemeende verontschuldigingen voor elk eventueel ongerief voor u als verzekerde. Wij hopen op uw begrip en op een snelle oplossing van deze situatie aldus de Directie Health Control.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: