Automobilist rijdt voetganger (78) in Nickerie dood en rijdt vervolgens door

De 78-jarige voetganger Natha Rajrajia is zaterdagavond dodelijk aangereden door een personenauto op de Ramanand Soechietweg in het district Nickerie. De automobilist reed na de aanrijding door en is vooralsnog voortvluchtig, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Agenten van Paradise gingen na een melding van het Command Center over een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto op de Ramnath Soechietweg naar de betreffende locatie. 

Onderzoek wijst uit, dat het slachtoffer op weg naar huis was. Hij liep, bekeken vanuit de oostelijke rijrichting, in westelijke richting. Op een bepaald moment werd de man door een auto van achteren geschept. Volgens verklaringen van ooggetuigen gaat het om een zwarte stationwagen.

Het lichaam van Natha Rajrajia is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, ter obductie in beslag genomen. 

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de doorrijder door te spelen aan de politie van het bureau Paradise, het Command Center via 115 en/of de gratis tiplijn 179.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: