Sranan e dede safri safri ini a film

De politicus Jerry Miranda was van 2014-2017 districtscommissaris in Paramaribo Noordoost. Daarvoor beklede hij die functie in het district Para. Daar liet hij, om het district te verfraaien, bloeiende sierplanten groeien langs de weg naar Zanderij. Het was een prachtig gezicht. De trotse dc probeerde ook Paramaribo Noordoost op te fleuren.

Gran gran en bus’busi

Met het bloemen en planten idee uit zijn vorige standplaats Para als voorbeeld, ging hij aan de slag in de hoofdstad. Een van zijn eerste wapenfeiten als dc in Paramaribo was, het beplanten van de bermen van de kreek, die langs de Thurkowstraat loopt. Het was een prachtig gezicht, maar de pret was van korte duur. Paramaribo kent geen plantsoendienst, Para wel. Door gebrek aan onderhoud zijn de planten gran gran en bus’busi aan het worden. Sranan e dede safri safri ini a film.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: