Bushouders vragen aandacht van regering

Bushouders hadden zich vrijdag wederom verzameld op het PLO-kantoor aan de Van ’t Hogerhuysstraat. Dit is de zoveelste keer dat ze aandacht van de regering vragen. Met de komst van de nieuwe regering is er een stop gezet achter de brandstofcompensatie terwijl de met zeer veel moeite tot stand gekomen nieuwe tarieven binnen 24 uren achterhaald bleken te zijn door de verhoging van de benzineprijs. Het geduld van de bushouders raakt op. Ze zijn van mening dat de kosten voor levens- en busonderhoud de pan zijn uitgevlogen en dat de regering daarmee rekening dient te houden, vooral hoe de bussector niet meer gesubsidieerd wordt. “Niet zomaar heeft de VHP 20 zetels behaald. Het volk heeft ze niet daar gezet om nog verder te pinaren. We willen dat er ook naar ons geluisterd wordt”, aldus de bushouders.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: