Vertrouwde katholieke kalender Bonte Vlinder weer verkrijgbaar

Pater Kenneth Vigelandzoon, voorzitter van de Petrus Donders Stichting, heeft de uitgifte van 81ste jaaruitgave van de Bonte Vlinder 2021 aangekondigd. De welbekende kalender is in Suriname en Nederland verkrijgbaar. Aangegeven is dat het thema voor de 2021-editie in lijn is met het beleidsplan 2020-2024 van bisdom Paramaribo, namelijk ‘In liefde samen’.

Een schat aan informatie

Ook deze editie zit boordevol informatie over de kerk, over de liturgie, de heilige van de dag en bijzondere gebeurtenissen in Suriname. Met de opbrengsten uit de verkoop van de Bonte Vlinder worden projecten van de kerk in het binnenland gefinancierd. “De kalender is verkrijgbaar bij de parochies. U ondersteunt ons werk in het binnenland”, zegt pater Vigelandzoon.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: