COL roept buitengewone vergadering bijeen

De Confederatie voor Organisaties van Landsdienaren (COL) komt op maandag 2 november aanstaande in een buitengewone vergadering bijeen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Lalla Rookh-gebouw. Op de agenda staat: “De positie van de landsdienaar en de gepensioneerde bij de samenstelling en uitvoering van het economisch herstelprogramma van de regering”. President Santokhi, vicepresident Brunswijk en de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst zijn uitgenodigd om de vergadering bij te wonen. 

Inleiders

Vanwege de Covid-19 richtlijnen is het aantal deelnemers per lidbond beperkt. Er zullen meerdere presentaties worden verzorgd door deskundigen. Drs. Armand Zunder zal ingaan op de opties die door Ravaksur ten aanzien van het Herstelprogramma 2020-2021 op tafel zijn gelegd. Voorzitter Winston Ramautarsing van de Vereniging van Economisten zal het hebben over: “De haalbaarheid van het Herstelprogramma.” De spreekbeurt van drs. Reynold Simons zal handelen over: “Het tripartiet overleg en de nationale en internationale standaarden voor een uitvoerbare en controleerbare sociale consensus”. Het ministerie van Financiën heeft professor Martin Schalkwijk afgevaardigd om het herstelprogramma uit de doeken te doen.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: