Bestuurder bestelbus verdacht van opzettelijk aanrijden bromfietser

De bestuurder van een bestelbus heeft donderdag 20 oktober op de Jokhoeweg een bromfiets aangereden en is na de aanrijding doorgereden, het slachtoffer in hulpeloze toestand achterlatend. De politie van het bureau Waldeck deed de plek aan voor onderzoek.

Uit het onderzoek ter plekke werd duidelijk, dat er vermoedelijk sprake is geweest van opzet van de zijde van de bestelbusbestuurder. 

De bromfietser liep als gevolg van deze aanrijding zware lichamelijke letsels op. Uit het onderzoek onderzoek kwam naar voren, dat de reden voor de opzettelijk aanrijding vermoedelijk gezocht moet worden in relationele sfeer.

Het verdere onderzoek werd vervolgens aan de afdeling Recherche Regio West overgedragen. Op dezelfde dag is bestuurder R.K. van de bestelbus als verdachte aangehouden, verdacht van de misdrijven poging tot moord, poging tot doodslag, zware mishandeling met voorbedachte rade en mishandeling met voorbedachten rade.

R.K. is, na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: