Sharwien Tedjoe op veler verzoek weer in de muziekscene

Sharwien Tedjoe heeft zijn nieuwste album ‘Sharwien Tedjoe’s fabulous baithak gana Chapter 1’ uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Sharwien Tedjoe. De zanger had recent bekend gemaakt dat hij voorlopig stopt met muziek. Echter is de roep naar hem groot geweest en hij heeft tijd vrijgemaakt voor een album. Het is een album geworden met 11 songs. Waaronder 3 zelfgeschreven nummers, ‘Goria lekar ke’, ‘ Sab se milkar’, ‘ Gaye jo prabhu’. Het album bestaat uit Sohar, lawa, bidaai, verjaardags, filmy baithak, chutney baithak, bhajan en liefde songs. Het muzikale deel is gedaan door Meendrut Musicgroup onder leiding van Shainil Binda die de dholak speelt. De groep bestaat verder uit Neal Jhingur (Dhantaal, Tamborine speler), Roushan Moektimisier (Keyboard) en Sujal Oemraw ( Keyboard, harmonium, dholak speler tevens zanger) Hij begon eind augustus met schrijven van zijn liederen, oefenen met het team en tegelijkertijd afspraken gemaakt met de maestro Sroetie Ramawadh. Uiteindelijk op 12 September zijn ze begonnen met de opnames bij Maestro Sroetie Ramawadh Studio. Dit album is per heden verkrijgbaar bij Sunvic Shopping Centre. Nikhil Contractor N.V is hoofdsponsor ondersteund door Ohm Bouwmaterialen, Sikander Bechoe Events, RS Pictures en family & friends.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: