Neha Kakkar haar huwelijk

Op 24 oktober trouwde zangeres Neha Kakkar met zanger Rohanpreet Singh tijdens een traditionele Anand Karaj ceremonie in Delhi. Naaste familie en vrienden waren hierbij aanwezig. Het kersverse stel is na de receptie richting Punjab vertrokken. Neha gaf op 9 oktober middels een foto op Instagram te kennen dat de twee een relatie hebben. Ze schreef: “Je bent van mij @rohanpreetsingh ♥️” .  Rohanpreet deelde dezelfde foto en schreef daarbij: “Maak kennis met mijn Zindagi! @nehakakkar.” Sindsdien heeft het stel verscheidene foto’s gedeeld op Instagram. Ook de video van hun Roka ceremonie trok aandacht. Fans van Neha en Rohanpreet zagen een glimps van hun chemie in de onlangs uitgekomen song die is getiteld “Nehu Da Vyah”. Het nummer is geschreven, gecomponeerd en gezongen door Neha. Enkele delen van het nummer worden ook door Rohanpreet gezongen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: