Geen drugs op Karan Johar’s huisfeestje

In 2019 had filmmaker Karan Johar een video gedeeld via Instagram, waarin hij feestvierend te zien was met enkele A-listers uit Bollywood. De video ging viraal om alle verkeerde redenen en sommigen beweerden zelfs dat Karan en anderen drugs gebruikten gedurende het feest. De filmmaker had al eerder aangegeven dat dit het geval niet was, maar de video ging andermaal viraal nadat het Narcotics Control Bureau een onderzoek instelde naar een vermeende drugszaak die mogelijk in verband stond met het overlijden van  Sushant Singh Rajput.

Volgens een bericht in NDTV India, heeft het Forensic Science Laboratory (FSL) nu vastgesteld dat er geen sprake was van drugsgebruik op het huisfeestje van Karan Johar. De ambtenaren hebben verklaard dat de witte lijn die te zien is in de video enkel een weerspiegeling is van licht. Ook is er geen bewijs gevonden dat sterren drugs of enige andere illegale substantie hebben gebruikt gedurende dat feest.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: