Faraaz Khan’s maakt het beter

Bollywood-acteur Faraaz Khan, die in het ziekenhuis is opgenomen voor een neurologische aandoening in Bengaluru, “is aan de betere hand”, deelt acteur-producer Pooja Bhatt op Twitter.

Bhatt had eerder mensen op sociale media opgeroepen om bij te dragen om de acteur  zijn medische rekeningen te heleen betalen. De familie heeft nu meer dan Rs 14 lakh opgehaald. Hun doel was Rs 25 lakh.

Pooja Bhatt tweette: “Dank aan jullie, echt speciale, genereuze mensen die de oproep hebben verspreid en hebben bijgedragen aan de medische behandeling van #FaraazKhan.  Laten we hiermee doorgaan!”

Faraaz Khan’s broer Fahmaan had eerder financiële hulp aangevraagd ten bedrage van Rs 25 lakh op een fondsenwervingsplatform. “De doktoren hebben gezegd dat er een kans is dat Faraaz beter kan worden en terug kan naar zijn normale leven. Maar dat kan alleen als hij de nodige behandeling krijgt op de IC en daarna in het ziekenhuis opgenomen wordt en medische zorg krijgt. Dit zal alleen mogelijk zijn met uw hulp en steun, ”vertelde hij.

Acteur Salman Khan had ook geholpen met de rekeningen van Faraaz en dit was door Kahsmera Shah gedeeld via social media.

Faraaz Khan heeft geschitterd in Hindi films als onder andere Mehndi (1998), Fareb (1996), Dulhan Banoo Main Teri (1999) en Chand Bujh Gaya (2005).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: