“Artist in Residence” verlopen voor kunstenaar Giovanni Jona

Kunstenaar Giovanni Jona is 3e deelnemer geweest van Artist in Residence, AiR. Dagblad Suriname verneemt het volgende hieromtrent. Giovanni Jona stapte binnen op 22 oktober. Van 23 tot en met maandag 26 oktober heeft hij zijn solo expositie gehouden. Hij is al acht jaren actief bezig met kunst. Gedurende zijn verblijf heeft hij ook kunstwerken voor verkoop aangeboden. Zijn werkstukken lagen in de prijsklasse tussen 300 tot 500 US dollar. Volgens de organisatie is het concept van dit evenement als volgt. Iedere week logeert een kunstenaar in een van de kamers van Zus&Zo en wordt er op de eerste verdieping een expositieruimte geheel naar wens van de kunstenaar ingericht. Het AiR project biedt op deze wijze de kunstenaar een podium om zijn/ haar werken te tonen, te verkopen en ook workshops aan te bieden. ( Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: