Gouden huwelijk voor echtpaar Vismale-Lieveld

Op zaterdag 26 september 2020 herdacht het echtpaar Vismale-Lieveld in alle stilte het feit dat zij vijftig jaar in de echt zijn verbonden. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest. Het echtpaar had deze dag buiten de stad doorgebracht. Echtgenoot Vismale, Johan heeft tot zijn pensionering toe zijn krachten gegeven aan het onderwijs,  evenals  echtgenote. Vismale-Lieveld, Margo.Samen hebben zij twee zonen en een dochter, zes klein- en drie achterkleinkinderen. Het echtpaar mocht  uit handen van districtssecretaris mw. Starke, Dolores die districtscommissaris Javinde Fulgence vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: