Fruty Fruta werkt aan EP

De artiest Fruty Fruta werkt aan een EP. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hem. Hij komt met een nieuw stijl, ook een ander kapsel. Het was echt een druk op de knop voor hem als artiest, dit na samenwerking met collega Jackson. Het wordt een grote comeback met zijn EP. Momenteel is hij druk bezig met verzamelen van producties en werkt samen met RN-Media Pro N.V. aan zijn EP. Hij heeft in de planning om door te gaan met shows. De huidige situatie brengt mee met zich dat artiesten harder gaan werken volgens Fruty Fruta. Een comeback show staat ook op schema. De artiest zal ook samenwerken aan producties met Bakaa boi. De artiest is live te volgen via alle social media platforms zowel nationaal als in het buitenland. Hij werkt ook aan projecten die betrekking hebben op kinderen. Ook voor dit jaar december staat een project in de planning voor de kids.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: