Single ‘Mood’ in Suriname uitgebracht

De artiest Polo Garante heeft zijn eerste single uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende daaromtrent. Polo Garante is een Nederlandse rapper met Surinaamse roots. ‘Mood’ is zijn eerste single en hij heeft het in Suriname uitgebracht. Opgegroeid in Nederland in de buurt Kraaiennest in Amsterdam Zuid-Oost,  meer bekend als Bijlmer. In dezelfde buurt groeiden ook topartiesten als Jonna Fraser, KM, Frenna, Idaly, Adje Cho, Henkie T op. Zijn muziek kan je omschrijven als Urban met diverse invloeden. Alles wat Polo vertelt in zijn nummers is waar gebeurd. Over het algemeen zijn het levenslessen en ervaringen die hij wil meedelen. “Ik geef Suriname een primeur en verwacht dat hij daar goed in de smaak zal vallen. Muziek zie ik als een roeping. Ik vind het leuk om te doen. Ik zie mezelf over vijf jaar als  de nummer 1 op de charts van Suriname en Nederland. Ik was er om uit te rusten, even weg van het drukke leven. In Suriname kom je echt tot rust” aldus de artiest in een gesprek. Hij woonde twee jaar in Suriname, ging naar de Technische School (Techo 2) en maakte deel uit de OG Brassband.  Hij is afkomstig uit een zeer muzikale familie, met als zus, de bekende reggae zangeres Miriam Simone en de zanger Isaac Menso van La Rouge als zijn oom. De zanger bezocht na zeven jaar ons geliefd land. Hij is in Nederland geboren als Paul Menso. Momenteel timmert hij flink aan zijn carrière.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: