Ricky Rey lanceert vandaag zijn derde song

De artiest Ricky Rey lanceert vandaag ( 23 oktober) zijn 3e song. Dagblad Suriname verneemt het volgende over Rey. Hij maakt sinds juni zijn comeback als solo-artiest. In juni is het nummer ‘Uniko’ uitgebracht en in augustus is het lied ‘Bailow’ gelanceerd. De artiest lanceert vandaag zijn derde nummer genaamd ‘Amor’. Deze track zal helaas zonder een videoclip uitgebracht worden. De reden hiertoe is, Covid-19 social distance regels en de beperkte bewegingsvrijheid. De luisteraar zal begrijpen dat de intimiteit van deze song wel degelijk ondersteund zou moeten worden middels een videoclip. Het zal evenwel als een audio file op You Tube geplaatst worden. Desondanks hoopt de artiest dat  jullie (muziekliefhebbers, fans) met volle teugen zullen genieten van dit derde nummer.

De stijl van Ricky Rey is een mix van Latin genres, pop, hip-hop & reggaeton. Dit vanwege zijn Multi linguale achtergrond. Hij groeide op in twee verschillende continenten en op een eiland. Hij spreekt Nederlands, Engels, Papiaments & Spaans en gebruikt dit uiteraard in zijn voordeel.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: