Nederlandse ministers Kaag en Blok tevreden over gesprekken met ministers Ramdin en Achaibersing

De Nederlandse minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking heeft vrijdag 23 oktober laten weten, dat zij een goed vervolggesprek heeft gehad met ministers Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerkingen, en Armand Achaibersing van Financiën.

Gesproken werd over ‘concrete opvolging ten bate van Suriname en zijn bevolking, handel, investeringen en ondersteuning bij bestrijding van corona, zoals het belang van vaccins.’

Ook de minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, verklaart vrijdag dat hij een ‘goede ontmoeting’ in Den Haag heeft gehad met Ramdin en Achaibersing. ‘Bij de nieuwe impulsen in de relatie met Suriname past veelvuldig contact. We spraken over de bredere samenwerking tussen onze landen.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: