Jonathan Persaud (24) vermist sinds 17 oktober

De op 11 augustus 1996 in Paramaribo geboren Jonathan Persaud wordt sinds zaterdagmiddag 17 oktober vermist. De man woont aan de Nieuwzorgweg nummer 120 te Paramaribo. De politie roept nu de hulp van de samenleving in om Persaud te vinden.

Hij vertrok 17 oktober rond 13.00 uur met enkele vrienden naar recreatieoord Carolina om te gaan zwemmen. Hij was toen gekleed in een t-shirt, een korte broek en had gympies aan.

Persaud is vervolgens niet thuis gekomen.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van Jonathan Persaud wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het bureau Latour via de telefoonnummers 481111 of 482322, de Centrale Meldkamer via nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: