Koelieboi’, verdacht van diefstal, weet jaar lang uit handen politie te blijven

Het Korps Politie Suriname bericht donderdag 22 oktober, dat S.J., alias ‘Koelieboi, in de eerste week van oktober door leden van de Dienst Nationale Veiligheid (DNV) is aangehouden. Hij werd al sinds een jaar gezocht door de politie. De man werd wel vaak aangetroffen op zijn woonadres, maar wist steeds uit handen van de politie te blijven.

Zijn kompaan werd op 8 oktober 2019 aangehouden en is veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. 

S.J. en zijn kompaan hadden in de Duisburglaan een tas met geld uit de auto van een vrouw gestolen. De aangeefster had haar auto geparkeerd voor de inrit van haar woning waarna zij uitstapte om de poort open te maken. Haar tas met geld was in de auto.

J. en zijn metgezel zagen toen hun kans schoon en gristen de tas met geld uit de auto. De vrouw zag wat er gebeurde en wilde de twee verhinderen om weg te gaan met haar tas. Zij werd echter op de grond gestoten, waarna de twee mannen verdwenen. 

Kort daarop lukte het agenten van het politiebureau Flora om de kompaan van J. aan te houden.

S.J. is na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Flora. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: