Vp dekt kosten zieke baby naar Columbia

Vicepresident Ronnie  Brunswijk heeft Naomie Doekoe op dinsdag 20 oktober 2020 een financiële bijdrage van USD 1.700 gegeven. Dit geldbedrag is bedoeld om de kosten te helpen dekken voor medische behandeling van haar 6 maanden oude baby. Het is de bedoeling dat moeder en baby op 20 november vertrekken naar Columbia voor verdere medische behandeling.
De baby werd geboren met een open hart. Na verscheidene onderzoekingen door Surinaamse artsen is geconstateerd dat de baby naar Columbia moet voor verdere medische behandeling. Deze mededeling kreeg moeder Naomie 1 week terug. Alle kosten moeten door de moeder zelf worden gedekt. De kosten waar de moeder onder andere voor moet opdraaien, zijn de vliegtickets, airport- en immigratiekosten, handgeld en aangepaste kleding voor moeder en baby. Vol vertrouwen stapte zij naar de vicepresident om te vragen naar financiële ondersteuning. Aangezien gezondheid voor de vicepresident erg belangrijk is, heeft hij een bedrag van USD1.700 toegezegd aan de moeder. Moeder Naomie is zeer dankbaar voor de ondersteuning en zegt dat dit een hele grote hulp is. Zij doet er alles aan om alle financiële middelen binnen te hebben, zodat zij samen met haar baby op 20 november kan vertrekken naar Columbia voor de hartoperatie van de baby.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: