Klanten SZF klagen over slechte dienstverlening

Klanten van het Staatsziekenfonds klagen over de slechte dienstverlening naar de burgerij toe. De gepensioneerde inspecteur van politie George Biervliet, die 71 jaar oud is, is zeer geirriteerd over de behandeling die hij heeft gekregen bij het instituut. Hij zegt dat hij onder de vorige regering ontheffingen kreeg op zijn medicijnen. Nu is dat plotseling niet meer het geval. “Ik hoor plotseling van de medewerkers dat ik geen ontheffingen zal krijgen op mijn medicijnen. Wat is dat nu? En waarom is dit besluit genomen? Moeten we doodgaan? Moet men zo omgaan met oudere mensen? Terwijl artsen de medicijnen wel voorschrijven”, zegt Biervliet gebelgd. “Foei toch SZF”, aldus Biervliet. Toen hij vragen stelde aan de medewerkers heeft hij geen antwoorden gekregen. Biervliet zegt dat nadat hem was gezegd dat zijn oude ontheffingspapieren niet meer geldig zijn, hij een nieuwe heeft aangevraagd. De aanvraag is echter afgewezen door SZF. 

In een reactie zegt een arts van SZF dat wanneer de voorgeschreven medicijnen niet in de klapper voorkomen, hiervoor betaald moet worden. Wie in aanmerking wil komen, voor ontheffingen moet een ontheffingsformulier invullen. Voor verdere informatie verwijst hij naar de website van SZF.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!