Somohardjo: “Veel HVB’ers zijn weer terug bij de PL”

PL-voorzitter Paul Somohardjo koestert geen wrok naar de PL’ers die zijn partij de rug toe hebben gekeerd. Recent heeft zijn partijgenoot en ex-parlementariër Ingrid Karta-Bink haar lidmaatschap opgezegd. Somohardjo om een reactie gevraagd, zegt: “Niemand is mijn eigendom. Ik kan de mensen niet tegenhouden als ze weg willen gaan, maar wat ik wel wil zeggen, is dat de PL hun huis is en ze elk moment weer terug mogen keren.” Volgens Somohardjoe zijn veel HVB’ers, die vlak voor de verkiezingen de partij de rug hadden gekeerd, inmiddels terug bij de PL. Hoewel hij ze met open armen heeft ontvangen, geeft hij toch prioriteit aan de mensen die hem door dik en dun hebben bijgestaan. “Ik heb mensen in mijn partij die niet hebben gevochten voor posities, niet voor pakketten en niet voor geld. Ik kan hun natuurlijk niet in de steek laten. Maar ook de 15000 mensen, die op ons hebben gestemd, zullen we niet in de steek laten.” De PL-voorzitter uit openlijk zijn teleurstelling over Enrique Ralim, die onder Bouterse 2 de overstap naar de NDP heeft gemaakt. “Ik had zoveel mooie plannen met hem. Kijk wat er met hem is gebeurd. Waar is hij nu? Je ziet hem nergens meer”, aldus Somohardjo.

Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: