Bond bij SLM formeel niet in kennis gesteld van op non-actief stellen directeur SLM

BPSLM wil opheldering van Raad van Commissarissen

De Bond Personeel Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (BPSLM) heeft haar leden maandag in een bekendmaking laten weten, dat zij niet formeel op de hoogte is gesteld van het op non-actief stellen van SLM-directeur  Radjesh Radjkoemar en ook niet van de aanstelling van Johan Sandie als waarnemend-directeur.

Verder stelt de BPSLM niet te zijn geïnformeerd over uitvoering van het akkoord tussen haar en het Management Team SLM inzake de uitbetaling van de salarissen over oktober.

Volgens de bond is er in de afgelopen dagen veel ruis ontstaan. ‘Het bestuur wil zich niet laten leiden door officieuze berichtgeving en mondelinge mededelingen.’ De bond wil spoedig duidelijkheid over genoemde zaken en heeft daartoe een brief verzonden aan de Raad van Commissarissen van de luchtvaartmaatschappij. ‘Het bestuur blijft in spoedberaad.’

Tot slot stelt de bond, dat SLM-medewerkers niet de dupe mogen worden van een actueel geschil tussen verzekeringsmaatschappijen en laboratoria. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: