Aditya Narayan gaat door een financiële crisis

Aditya Narayan wil dit jaar trouwen met zijn vriendin Shweta Agarwal, maar gaat door een financiële crisis. The zanger-TV gastheer was gedurende 6 maanden niet actief op tv omdat hij zich op zang wilde richten, maar is nu terug om Indian Idol te presenteren. Onlangs vertelde hij dat het niet de bedoeling was dat hij gedurende een heel jaar werkloos zou zijn. Momenteel zit hij financieel aan de grond.

Aditya Narayan gaf aan dat hij genoodzaakt alle gelden van hun gezamenlijke rekening op te nemen om te kunnen overleven tijdens de lockdown. Als hij tegen het einde van de maand oktober nog geen werk heeft, zal hij moeten overgaan tot de verkoop van zijn bezittingen. Hij gaf aan nog maar Rs. 18,000 op zijn bankrekening te hebben.

Volgens hem zullen er mensen van de honger omkomen als de lockdown wordt voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: