1 ½ jaar cel voor zoon ex-minister Samsoedien

Riaaz Kariem, zoon van ex-minister Roline Samsoedien, is maandag door kantonrechter Maureen Dayala veroordeeld tot een gevangenisstraf van 1 ½ jaar. Kariem werd ervan verdacht een 10-jarig meisje seksueel te hebben misbruikt. De veroordeelde heeft zonder toestemming van de ouders het kind meegenomen met het oogmerk om seksuele handelingen te plegen en heeft daarna ontuchtelijke handelingen met haar gepleegd. Verschillende getuigen verklaarden bij de politie toen Kariem en zijn voertuig te hebben gezien op die bewuste dag, terwijl een winkelier  verklaarde dat hij de verdachte alleen met het meisje in de auto had gezien. De verklaring van de moeder, zusje, stiefvader en winkelier komen overeen. Aangezien de veroordeelde eerder op vrije voeten is gesteld, heeft de magistraat zijn gevangenneming gelast. Het OM had in deze zaak een straf voorgesteld van 3 jaar en een geldboete van SRD 20.000.  

FR 

error: Kopiëren mag niet!