Natio verwelkomt 8 nieuwe spelers

Bondscoach Dean Gorré mag liefst 8 nieuwe spelers verwelkomen bij het nationale elftal van Suriname. De Fifa heeft vrijdag 8 spelers vrijgegeven. Damil Dankerlui (FC Groningen), Ryan Koolwijk (Almere City FC), Dion Malone (NAC Breda), Ishan Kort (Almere City FC), Myenty Abena (Slovan Bratislava), Nigel Hasselbaink (zonder club), Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) en Roland Alberg (Roda JC) mogen na het vrijgeven van de Fifa officieel meedoen met Suriname. Hasselbaink debuteerde al eerder voor Suriname, maar deed dat met een sportpaspoort. Nu mag hij ook officieel uitkomen voor het team van Gorré, die onlangs aangaf van het WK te dromen. De Surinaamse Voetbalbond (SVB), die onlangs 100 jaar bestond, is druk bezig met het strikken van Nederlandse spelers met een Surinaamse achtergrond. Zo gaf Gorré ook aan dolgraag Jaïro Riedewald, Mitchell Donald, Warner Hahn en Ryan Donk aan het elftal te willen toevoegen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: