Vrouw (61) door vier illegale geldwisselaars beroofd aan Waterkant

Het Korps Politie Suriname bericht, dat donderdagmiddag een 61-jarige vrouw door vier illegale geldwisselaars is beroofd in een handelszaak aan de Waterkant. De geldwisselaars  hebben een geldbedrag in Surinaamse dollars en een gouden armband van de vrouw gestolen.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de vrouw door de vier geldwisselaars benaderd werd om valuta te wisselen. Zij ging akkoord en stapte met de mannen een handelszaak binnen om de geldtransactie te doen. 

Tijdens de transactie werd het geld dat zij in haar hand vast hield ineens weggerukt door een van de mannen. Ook een gouden armband werd van een arm weggerukt, waarna de vier mannen weg renden. 

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de vier verdachte geldwisselaars..

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: