PL neemt waardig afscheid van Tamsiran

De PL heeft donderdag waardig afscheid genomen van Ronny Tamsiran, die dinsdagavond op 57-jarige leeftijd is overleden aan longkanker. In de ochtend hadden de structuren de ruimte om in het partijcentrum te Beekhuizen afscheid te nemen van hun partijgenoot. Daarna vertrok de stoet naar Commewijne, waar diverse politici van verschillende partijen aanwezig waren om de politicus een laatste eer te bewijzen. “Tamsiran heeft zijn taak volbracht en de doelen, die hij als Commewijner niet heeft kunnen bereiken, zullen wij voor hem bereiken. Wij gaan zijn werk voortzetten”, reageert Ingrid Karta-Bink, die recent nog haar lidmaatschap van de PL heeft opgezegd. Ze zegt dat Tamsiran bekend was voor zijn liefdevolle houding en liefde achterlaat. “De liefde hebben we steeds gevoeld”, aldus Bink. PL-voorzitter Paul Somohardjo herinnert zijn ondervoorzitter als een loyale man. “Hij is een groot voorbeeld voor Commewijne.” Tamsiran heeft 20 jaren achter elkaar in het parlement gezeten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: