DNA-vergadering over Covid-19 en onderwijs voor vandaag uitgeschreven

De plenaire openbare vergadering die dinsdag was verschoven naar een nader te bepalen datum, is nu voor vandaag, donderdag 15 oktober omstreeks 13.00 uur, uitgeschreven door assembleevoorzitter Marinus Bee. Op deze vergadering moet de president c.q. de regering informatie aan het college verstrekken over vraagstukken ten aanzien van de start van het schooljaar 2020-2021. De behoefte naar deze vergadering is volgens diverse assembleeleden groot, omdat er tot nu toe een aantal zaken misgaan sinds de start van het schooljaar 2020-2021 dat aangepast is vanwege Covid-19. VHP-parlementariër Mahinder Jogi zei eerder aan Dagblad Suriname dat de uitstel van deze vergadering dinsdag merendeels te maken had met het feit dat een kwart van de ministers nu in thuisquarantaine zit, terwijl één minister Covid-19 positief is en momenteel in het ziekenhuis ligt.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: