Artiest Wiseman Gad werkt aan zijn nummer ‘Prayer’

De Surinaamse Reggae, Dancehal artiest Trevor Bruinhart, beter bekend als Wiseman Gad, is druk bezig in de muziek scene. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende van de zanger. ” Ik werk momenteel aan het nummer ‘Prayer’. De lancering hiervan staat gepland voor de 1ste week van november. De artiest schrijft zijn nummers in de meeste gevallen zelf. Hij gaat weliswaar vanaf 2005 naar de studio maar vanaf 2015 heeft hij alles serieus aangepakt. Hij heeft een aantal albums geproduceerd waaronder vijf solo en twee met anderen artiesten. Het supporten van Surinaamse artiesten is in deze tijd extra belangrijk; hij doet daarom een oproep aan al zijn fans en vrienden om zijn YouTube Chanel te liken maar vooral ook om te subscriben. Een recent uitgebrachte videoclip van hem is te vinden onder de naam: ‘‘gek op jou’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: