Surinaamse top delegatie in Guyana

Een top delegatie van Suriname is vandaag afgereisd naar buurland Guyana. De delegatie bestaat uit de ministers van Buitenlandse Zaken, Internationale Zaken en Samenwerking, Albert Ramdin, de minister van Openbare Werken, dr.Riad Nurmohamed en de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin samen met andere overheidsfunctionarissen.
Tijdens het bezoek zal minister Ramdin van Buitenlandse Zaken een ontmoeting hebben met de Guyanese minister van Buitenlandse Zaken, Hugg Todd, om het overleg voort te zetten over de verschillende initiatieven die zijn overeengekomen door de president van Guyana, dr.irfaan Ali, en de president van Suriname, Chandrikapersad Santokhi. De brug over de Corantijn is ook een van de zaken die besproken zullen worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: