Sudhir Mishra zijn eerste film op streaming platform

De productieve ontdekkingsreiziger van donkere thema’s Sudhir Mishra heeft zojuist zijn meest zonovergoten film tot nu toe uitgebracht. Serious Men is zijn eerste film op het streaming platform en is een bewerking van Manu Josephs beroemde roman Serious Men, met Nawazuddin Siddiqui in de hoofdrol.

Sudhir Mishra zegt: “Dit is de eerste keer dat ik met Nawazuddin werk. Tot dusver had ik alleen van zijn enorme talent gehoord. Nu heb ik de ervaring zelf. Het was opwindend. Nawaz geeft niet alleen zoveel aan zijn eigen personage, maar aan de hele film. Hij was meer mijn medewerker dan hoofdrolspeler. “

Maar de feitelijke hoofdrolspeler van Serious Men is een kind waarover de regisseur niet kan stoppen met praten. “Hij is een 9-jarige jongen genaamd Aakshath Das uit Tamil Nadu. Hij heeft eerder een film gemaakt, Mersal, waar hij de kinderversie van de held Vijay speelde. Aakshath is een fenomenaal talent. Op die jonge leeftijd begrijpt hij de camera al en brengt hij grenzeloze energie in de sets. Nawaz en ik zouden moe worden. Niet Aakshath. Hij zou ons zelfs aansporen het werk te hervatten als we een pauze namen. “

Dit is de eerste keer dat Sudhir zo nauw samenwerkt met een kindacteur. “Het was een leerervaring. Het is een onvergetelijke ervaring om een ​​9-jarige te zien die zo bekwaam is in zijn werk. “

Serious Men is Sudhir Mishra’s eerste film op het OTT-platform. “Ik moet zeggen dat Netflix me een nieuw begin heeft gegeven als filmmaker. Ik heb al een aantal jaren moeite met het vinden van de juiste producers, mensen die niet alleen over de juiste middelen beschikken, maar ook over het juiste perspectief om films te maken. Netflix gaf me de vrijheid om mijn film te maken zoals ik wilde. Ik voel me verjongd als filmmaker. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: