Payal Ghosh zal zich niet verontschuldigen

In september, diende actrice Richa Chadha een klacht in wegens laster tegen actrice Payal Ghosh nadat deze haar naam had genoemd toen ze filmmaker Anurag Kashyap beschuldigde van aanranding. De hoorzitting vond op woensdag oktober plaats voor het Hooggerechtshof van Bombay. Payal Ghosh’s advocaat Nitin Satpute vertelde de rechtbank dat zijn cliënte ermee heeft ingestemd zich te verontschuldigen en haar verklaring in te trekken. Maar later op de dag kwam zij erop terug en verklaarde op Twitter dat zij zich niet zal verontschuldigen.

De actrice ging naar Twitter en schreef: “Ik heb niets van doen met mevrouw Chadda. Wij als vrouwen moeten met elkaar staan, schouder aan schouder. Ik wil in deze kwestie geen onbedoelde intimidatie van haar of mij. Mijn strijd voor gerechtigheid is alleen tegen meneer Kashyap en ik wil me nu alleen daarop concentreren. Laten we de wereld zijn ware gezicht tonen. “

‘Ik bied niemand mijn excuses aan. Ik heb geen onrecht gedaan en heb over niemand een verkeerde uitspraak gedaan. Ik zei enkel wat @ anuragkashyap72 me vertelde. #SorryNotSorry, ”zei ze woensdag op Twitter.

Advocaat Nitin Satpute zei eerder in de rechtbank: ‘Mijn cliënt heeft het verzoek geaccepteerd. Ze is bereid haar excuses aan te bieden en de verklaring in te trekken. Ze is klaar om de zaak af te wikkelen. “

Richa Chadha heeft de zaak aangespannen tegen Payal Ghosh, een nieuwszender, en Kamaal R Khan. Ze heeft ook een schadevergoeding van Rs 1.1 crore verzocht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: