NAKS Wan Rutu actief met inachtneming van Covid-19 maatregelen

De jongeren afdeling van NAKS, onder naam “NAKS Wan Rutu”, is actief bezig. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hen. Deze jongeren afdeling van NAKS houdt zich voornamelijk bezig met de Afro-Surinaamse dans  en wel voornamelijk van de stadscreolen. De afdeling organiseert dansworkshops en dansshows zodat de gemeenschap kennis maakt met de verschillende dansstijlen. De groep wordt begeleid door een groep trainers, een artistieke leider en een bestuur. Ze zijn wederom begonnen met trainingen. Dit uiteraard met inachtneming van de Covid-19 maatregelen. zo  bijvoorbeeld moet een ieder moet hun eigen hand sanitizer hebben. Indien ze dat een keertje vergeten, gebruiken ze handzeep. Bij ziekte moet je verplicht thuis blijven. Indien de groep te groot is, wordt het gesplitst. Het moet immers mogelijk zijn om met inachtneming van de onderlinge afstand  toch nog te kunnen trainen. NAKS Wan Rutu houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met de culturele dans.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: