Man (46) op heterdaad betrapt bij stelen antenne van dak woning…

De 46-jarige S.P. is zaterdagavond 10 oktober aangehouden voor de diefstal van een antenne op het dak van een huis nabij de kruising van de Fagara- en J. Lachmonstraat te Flora A. Een oplettende voorbijganger zag hoe de man de antenne van het dak van het huis wegnam, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag.

De man, een oude bekende van de politie, werd door de voorbijganger aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Flora.

Niemand werd bij het huis aangetroffen. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is P. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. De buitenantenne is in beslag genomen. De eigenaar of beheerder van het huis wordt gevraagd om contact te maken met de politie van het bureau Flora.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: