Lied over Black Lives Matter

De artiest KV (Kenny), Kenneth Vrede heeft zijn nieuwe videoclip uitgebracht. Dagblad  Suriname verneemt het volgende hierover van KV (Kenny). ‘ De videoclip met als titel Wi No Mang Moro (Black Lives Matter) gaat over de huidige situatie in de wereld op dit moment, vooral in Amerika. We kennen het als: Black Lives Matter. Ook in Suriname moeten we tegen discriminatie vechten, we zijn allemaal 1en laten wij daarom ook 1 vuist maken en in vrede onderling met elkaar leven. Ik ben druk bezig in de studio om steeds meer liederen met clips te droppen. De planning is dat wij om de 2 a 3 maanden een productie uitbrengen. Ik wens iedereen in Suriname heel veel kracht en zeker ook veiligheid toe te wensen, dus stay safe’ aldus de zanger. Hij is lid van Avionboys  en Yong Cosje. Hij zou dit jaar nog voor optredens arriveren in ons land. Maar de covid-19 situatie laat het niet toe. Fans en muziekliefhebbers kunnen hem volgen via social media, You Tube onder de naam KV Kenny.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: