Jongerenraad VHP schenkt schoolpakketten

De Jongerenraad van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) schenkt schoolpakketten en mondkapjes aan jongeren te Commewijne. Tijdens een gesprek gaf de voorzitter van de VHP Jongerenraad, Karishma Mathoera-Lalmahomed, aan dat inwoners van kinderhuis Liliandal het heel zwaar hebben en er daarom gekozen werd aandacht te vestigen op hen. “De stichting bestaat uit 48 jongeren, die naar school gaan en het is voor ons heel belangrijk dat de jongeren in deze zware tijd ook voorzien zijn van schoolbenodigdheden en spullen.” De voorzitter gaf verder aan dat er 48 schoolpakketten gedoneerd zijn en 250 stuks mondkapjes. “De mondkapjes zijn ook gedoneerd, omdat het de kinderen ook erop wijst dat zij zich moeten houden aan de maatregel en zo ook veilig naar school gaan. Beetjes bij beetjes gaat er een oplossing komen en door de samenwerking van eenieder komt het zeker goed”, aldus de voorzitter. Zij bedankt de sponsors voor de ondersteuning bij dit project.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: