Guyanese visser ‘Smokey’ doodgestoken door collega-visser

Een Guyanese visser bekend als ‘Smokey’ is maandagochtend dood aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger aan de Vangbalstraat. Het lichaam vertoonde steekwonden, aldus het Korps Politie Suriname woensdag.

Agenten van het politiebureau Livorno gingen ter plaatse en uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat ‘Smokey’ zondagmiddag ruzie had met een andere Guyanese visser, bekend als ‘Boeri’. Op een gegeven moment trok ‘Boeri’ een mes en stak ‘Smokey’ daarmee in de buikstreek.

De kapitein van de vissersboot bracht ‘Smokey’ vervolgens per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp. Na behandeling werd ‘Smokey’ weer naar de vissersboot gebracht, waar hij overleed.

Vooralsnog zijn de juiste namen van ‘Smokey’ en ‘Boeri’ de politie niet bekend noch de medische instantie waar ‘Smokey’ gebracht was voor medische behandeling.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van ‘Smokey’ in beslag genomen voor obductie. ‘Boeri’ is voortvluchtig. Hij wordt opgespoord. Deze zaak is door de politie van het bureau Livorno voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: