Actrice Ameesha Patel

Actrice Ameesha Patel is bekend van de film Kaho Naa Pyaar Hai. Hieronder uit bronnen gehaald meer over Patel. Zij heet eigenlijk Amisha Amit Patel. Ze heeft ook gespeeld in Telugu en Tamil films. Ook een Filmfare Award heeft ze gewonnen. Zij maakte haar acteerdebuut in de 2000 blockbuster romantische thriller film Kaho Naa Pyaar Hai. Ze kwam aan top met de film Ek Prem Katha (2001). Het is een van de grootste hits in de geschiedenis van de Hindi cinema. Voor de films Humraaz en Kya Yehi Pyaar Hai verkreeg ze Filmfare Special Performance Award. Ook lovende erkenning voor haar prestaties in Ankahee. In 2013 was te bewonderen in Race 2. Patel wordt ” meest sexy ” Bollywood actrices aller tijden genoemd. Rediff heeft haar aanbevolen als een van de top Bollywood actrices van 2001. In 2011 richtte ze haar eigen productiebedrijf Ameesha Patel Productions. Ook zij is in het nieuws geweest vanwege controverses.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: