Marlène’s Ballet Company bestaat 34 jaar

De alom bekende Surinaamse Marlène’s Ballet Company heeft gisteren hun 34 jarig bestaan mogen gedenken. Marlène Lie A Ling is de eigenaar/ dans choreograaf. Zij schreef in dit verband het volgende op social media: ‘Alle dansers van Marlène’s Ballet Company 1986-2020, gefeliciteerd met jullie 34 jarig bestaan op 12 oktober 202h; hartelijk dank voor jullie liefde om als waardige ambassadeurs de dans en cultuur van Suriname te hebben uitgedragen; jullie zijn de grote dans familie van Suriname. Keep on dancing and loving! Lobi’. In een gesprek voegt zij er nog aan toe: ‘ze zijn de beste leerlingen die vanuit Balletschool Marlène gegroeid naar Marlène’s Ballet Company. We hebben Suriname op vele podia in het buitenland mogen vertegenwoordigen. Ook in ons land hebben ze heel veel optredens gedaan’ aldus Marlène Lie A Ling.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: