Twee Haïtianen te Abrabroki aangereden door auto commissariaat Brokopondo

Twee Haïtianen zijn zondagavond door een auto geschept terwijl zij liepen op het voetpad van de Kankantriestraat te Abrabroki. Een van de Haïtianen raakte daarbij zwaargewond met fracturen aan beide benen. De toestand van de tweede Haïtiaan is nog niet bekend.

Volgens de politie werden de twee slachtoffers geschept door een dienstauto van het commissariaat Brokopondo. De bestuurder is niet in hechtenis genomen en in het bezit van een geldig rijbewijs. De auto is voor een herkeuring in beslag genomen.

Op social media gaat rond, dat de auto werd bestuurd door een politieman. Dat is dus niet het geval, zo benadrukt de politie tegenover het Dagblad Suriname.

Onduidelijk is nog hoe het mogelijk is dat de dienstauto de twee voetgangers kon aanrijden, terwijl die dus liepen op het trottoir.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: