Straatrover (22) opgepakt te Abrabroki na roof mobiele telefoon

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag de 22-jarige straatrover L.P.  in de omgeving van de Hermansteinbergstraat, te Abrabroki, aangehouden, zo bericht het korps.

De jongen had in de Slangenhoutstraat een 17-jarige jongen beroofd van zijn mobiele telefoon en SRD 70.

Het RBTP wist de straatrover snel in beeld te krijgen en aan te houden. L.P. was na de roof naar de woning van een vriend gegaan om de gestolen zaktelefoon op te laden. Hij werd daar samen met zijn vriend aangehouden. De vriend werd echter na verhoor door de politie weer in vrijheid gesteld, toen uit het onderzoek bleek dat hij niet betrokken was bij de beroving. 

P. werd na overleg met het Openbaar Ministerie voor diefstal met geweld in verzekering gesteld door de politie. De gestolen zaktelefoon en de SRD 70 zijn door de politie teruggevonden en op dezelfde dag afgestaan aan de eigenaar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: