Autoriteiten vallen pand binnen waar Cubaanse artsen illegaal werkten

Diverse overheidsdiensten, waaronder leden van de Afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname, de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie en leden van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) en het ministerie van Volksgezondheid, hebben vrijdag een inval gedaan in een pand in Paramaribo na een ontvangen tip.

In het pand werden onder andere Cubaanse artsen aangetroffen die daar illegaal aan het werk waren. Ze voerden onder andere Covid-19 testen uit. ‘Ze spookten ook allerlei andere zaken uit’, aldus een betrouwbare bron tegenover het Dagblad Suriname.

Het pand werd meteen gesloten, diverse personen zijn aangehouden en verhoord en zaken zijn in beslag genomen.

De afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek. Nadere informatie volgt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: