27-Jarige ‘Pompoen’ opgepakt

Het Korps Politie Suriname meldt, dat de 27-jarige G.C., meer bekend als ‘Pompoen’,maandag 5 oktober is aangehouden en in verzekering gesteld voor onder andere poging tot doodslag, zware mishandeling en overtreding van de Vuurwapenwet.

De man heeft met een vuistvuurwapen geschoten op ene L.D. Een kogel trof het slachtoffer in het gezicht. De man werd in een ambulance vervoerd naar een ziekenhuis. Inmiddels is hij uit het ziekenhuis ontslagen.

De schutter was in de Rijsdijkweg te Para met L.D. aan het vechten toen hij een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde en daarmee op D. schoot. 

De politie is nog op zoek naar het wapen. Het politiebureau Rijsdijk heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: