Ressortraadsleden Welgelegen nemen tweede brievenbus in gebruik

De ressortraadsleden (rr-leden) van Welgelegen willen zoveel mogelijk de noden en gerieven van de lokale bewoners aanhoren om zodoende gezamenlijk naar oplossingen te zoeken. Ook moet er een goed gedragen ressortplan zijn voor het jaar 2021. In dat kader hebben de rr-leden 2 brievenbussen in gebruik genomen. Deze zijn geplaatst op 2 strategische, makkelijk te vinden en centrale locaties in het ressort Welgelegen. Een brievenbus is geplaatst bij de Kangoeroeschool te Edmundstraat in het ressort. De tweede is in gebruik genomen bij de Raymond van  Gennipschool te Welgelegen. Door de brievenbussen kunnen de bewoners hun klachten of problemen maar ook ideeën per brief deponeren. Bij de ingebruikname waren de rr-leden van Welgelegen, onder wie voorzitter Mahenderpersad Gopi, het dagelijks bestuur en de dr-leden Wisnoeduth Bisnajak en Vikash Koendanlal aanwezig.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: