Sanitatie project Rotary Club Paramaribo Residence

De Rotary Club Paramaribo Residence heeft haar Sanitatie project voltooid. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende van club president Robert Hahn. De oplevering van het Sanitatie project heeft met de start van het schooljaar plaatsgevonden. Het gaat om de C.R.Frowein school en de Selectaschool. De scholen maken deel uit van de Stichting Onderwijs der EBGS. De club is al geruime tijd bezig met het Sanitatie project. Zij hebben nu al negen toiletten groepen overgedragen aan verschillende scholen. Ook heeft de onthulling van het Rotary bord plaatsgevonden. Op hun sociale media vermeldt de club dat gelijk met de overdracht als ondersteuning ook een onderhoudsplan is overhandigd aan de beide directeuren. Docenten en leerlingen werden rondgeleid en waren allen onder de indruk van de nieuwe toiletten. Ze beloofden daarom ook de toiletten netjes te onderhouden.

( Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: