Kunstenaar Rahied Abdoel maakt debuut in de muziekscene

De bekende Surinaamse kunstenaar Rahied Abdoel heeft een nieuwe stap gezet. Rahied Abdoel staat bekend om zijn mooie kunstwerken. Nu maakt hij zijn debuut in de muziekwereld en wel middels de videoclip ‘Oh my love’. Hij is al 11 jaren actief bezig met kunst. Hij geeft nu wel aan dat hij als kleine jongen altijd van zingen heeft gehouden. Ik zong thuis, het klonk heel mooi en mijn ouders dachten toen dus al dat Rahied in de toekomst best wel zal uitgroeien tot een zanger. Maar het bleek een probleem van mij als persoon te zijn om voor vreemden te zingen. Zodoende zong ik niet meer totdat ik ruim 3 jaar terug de gebroeders Gangadin ontmoette. Helemaal onder indruk van hun producties besloot ik om de zangkunst professioneel op te pakken. Het is zover gekomen dat ik onder begeleiding van Sasra Media heb gedurft om te zingen en te acteren. De keuze ging naar het lied ‘Oh my love’, omdat het inhoudelijk overeenkomt met het verhaal die ik naar voren wil brengen met de videoclip. Zingen zie ik voor mezelf  meer als een hobby. Het is mijn lang gekoesterde wens die nu eindelijk in vervulling gaat om mijn liefde voor zang te uiten’ aldus Rahied. De productie van de clip is gedaan door Sasra Media. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats. De videoclip is op 08 oktober uitgebracht.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: